OO10: Jubileumskonsert

Nyoperakompaniet Operation Opera summerar tioårsperioden 2010–2020 med en sprakande kavalkad från gruppens operor. På scen står även elgitarrkollektivet KROCK. Tillsammans firar vi ett decennium av närgången opera med en distanserat bekväm konsertupplevelse där du som besökare lugnt kan luta dig tillbaka medan karaktärer och scener passerar revy. Ta en kaka till, glöm allt det gråa och ha bingobrickan redo – allt kommer att bli bra.

Jubileumskonserten (som skulle genomförts 2020, men förhindrades av coronapandemin) går av stapeln lördagen den 2 oktober 2021 i Festsalen på Halmstads Teater med stöd av Region Halland och Halmstads kommun. Vi följer rådande begränsningar och rekommendationer gällande besökarantal och säkerhetsrutiner. Varmt välkommen att fira med oss under dessa förutsättningar.

Biljetter till evenemanget säljs via Kulturbiljetter: https://kulturbiljetter.se/evenemang/5074/oo10-jubileumskonsert

Konsertlängd: 2 timmar inkl. paus
Speldatum och -plats: 2 oktober 2021, Festsalen, Halmstads Teater
Medverkande: Hedvig Jalhed, Agnes Wästfelt, John Kinell, Anna Thunström, David Hornwall, Mattias Petersson, Pascal Jardry, John Viklund
Projektet genomförs med stöd av: Region Halland och Halmstads kommun